Publikováno 17. 6. 2018

VELKÝ KVÍZ: Sledovali jste pozorně druhou sérii Robinsonova ostrova? OTESTUJTE SE!

Robinsonův ostrov - kvíz
Zdroj: TV Nova
Robinsonův ostrov - kvíz

Sledovali jste všechny díly reality show Robinsonův ostrov opravdu pozorně? Pak pro vás jistě nebude složité odpovědět na otázky v následujícím kvízu! Ale pozor, některé z nich jsou opravdu záludné...

Přehrát poslední díl

Ve druhé řadě reality show Robinsonův ostrov se objevilo 19 soutěžících, kteří se snažili vybojovat výhru ve výši dva a půl milionu korun. Jejich cesta k této odměně ale rozhodně nebyla jednoduchá. Museli se potýkat s nebezpečnou džunglí, nedostatkem jídla a také samozřejmě se svými soupeři.

Robinsonův ostrov - 34. díl - 5
Zdroj: TV Nova Robinsonův ostrov - 34. díl

Vítězem celé soutěže se nakonec stal Martin, který se probojoval až do samotného finále a od poroty získal nejvíce hlasů. Sledovali jste pozorně všechny díly Robinsonova ostrova? Otestujte se v našem kvízu!

 

1. Které jídlo chtěla Robinsonka Bára sníst hned a pohádala se kvůli tomu se členy svého kmene?

A) brambory
B) chleba
C) banán

Robinsonův ostrov - 14. díl - 9
Zdroj: TV Nova Robinsonův ostrov - 14. díl

2. Jaké zvíře ohrožovalo soutěžící na ostrově a musela kvůli němu přijet i odchytová služba?

A) žralok
B) pavouk
C) had

 

3. Který muž musel opustit soutěž již ve druhém díle a odejít na Ostrov vyhnanství?

A) Karel
B) Jenda
C) Petr

Robinsonův ostrov - 1. díl - 6
Zdroj: TV Nova Robinsonův ostrov - 1. díl

4. Které první jídlo si vydražila na aukci Terry?

A) pizza se šunkou a sýrem
B) chleba s vajíčkovou pomazánkou
C) rýže

 

5. Kteří dva muži se stali členy poroty jako první?

A) Jarda a Dominik
B) Ondra a Jarda
C) Dominik a Ondra

Robinsonův ostrov - 24. díl - 7
Zdroj: TV Nova Robinsonův ostrov - 24. díl

6. Jaké zvíře zabil Karel holou rukou?

A) krab
B) rak
C) krysa


7. Který hráč se při sekání kokosu vážně poranil?

A) Petr
B) Blanka
C) Martin

Robinsonův ostrov - 32. díl - 5
Zdroj: TV Nova Robinsonův ostrov - 32. díl

8. Které ženy musely za trest vyprat prádlo filipínské rodině?

A) Martina, Blanka a Zina
B) Blanka, Terry a Martina
C) Zina, Blanka a Terry

 

9. Který hráč si na ostrově užil masáž od Filipínce?

A) Martina
B) Terry
C) Zina

Robinsonův ostrov - 33. díl - 4
Zdroj: TV Nova Robinsonův ostrov - 33. díl

10. Kteří soutěžícící se zúčastnili filipínské párty s karaoke? 

A) Mirek, Terry, Martina, Zina a Katka
B) Terry, Martina, Zina, Mirek a Bizon
C) Martina, Zina, Terry, Blanka a Mirek

 

11. Kteří tři Robinsoni bojovali o návrat do hlavní hry v posledním duelu na Ostrově vykoupení?

A) Martin, Blanka a Bizon
B) Blanka, Petr a Martin
C) Petr, Martin a Katka

Robinsonův ostrov - 23. díl - 5
Zdroj: TV Nova Robinsonův ostrov - 23. díl

12. Která žena opustila definitivně Robinsonův ostrov po prohraném duelu jako první?

A) Káťa
B) Janina
C) Nikol


13. Kdo vyhrál první souboj o indivudální imunitu?

A) Martin
B) Jarda
C) Petr

Robinsonův ostrov - 19. díl - 1
Zdroj: TV Nova Robinsonův ostrov - 19. díl

14. Který soutěžící musel opustit Robinsonův ostrov kvůli porušení pravidel?

A) Dominik
B) Radim
C) Mirek

 

15. Kdo musel na ostrově navštívit zubaře?

A) Bizon
B) Zina
C) Blanka

Robinsonův ostrov
Zdroj: TV Nova Robinsonův ostrov

Správné odpovědi: 1B, 2C, 3C, 4B, 5B, 6A, 7C, 8A, 9B, 10C, 11B, 12A, 13A, 14B, 15B

 

NEPŘEHLÉDNĚTE:

don

Diskuze

Tento článek zatím nikdo nekomentoval.